Lessen

TAPDANCE LESSEN OP ALLE NIVEAUS

In haar TOKOTAP geeft Marijke cursussen rhythmtap met wekelijks lessen op verschillende niveaus. Het lesprogramma dit najaar ziet er als volgt uit:

Maandag17.30-18.30 uurBeginners basis
Maandag18.30-19.30 uurHoog middenniveau
Maandag19.30-20.30 uurMiddenniveau
Maandag20.30-21.30 uurBeginners
Dinsdag18.00-19.00 uurBeginners vervolg
Dinsdag19.00-20.00 uurMiddenniveau
Dinsdag20.00-21.30 uurGevorderd

Op dit moment zijn er i.v.m. de lockdown geen lessen. Als dit weer mogelijk is krijgen alle deelnemers daarover tijdig bericht over de mail. Als je geen deelnemer bent maar graag les zou krijgen als dat weer mogelijk is neem dan contact op met Marijke, liefst per e-mail (klik hier).

Als tapdanslessen weer worden toegestaan krijgen alle deelnemers tevens uitgebreide informatie over de extra maatregelen die Marijke neemt om mogelijke verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

INTRODUCTIELES VOOR BEGINNERS

Er zijn op dit moment ook geen introductielessen. Als je in de toekomst daarvoor belangstelling hebt neem dan contact op met Marijke, liefst per e-mail (klik hier).

DANSSTUDIO

Op maandag worden de lessen gegeven in Marijke’s eigen tapstudio op de bovenverdieping van Bethaniënstraat 11 in het centrum van Amsterdam tussen Dam en Nieuwmarkt.

Op dinsdagavond tijdelijk in een van de dansstudio’s van Dansacademie LMIPA op Lijnbaansgracht 260 in Amsterdam, halverwege  het Leidseplein en het Rijksmuseum.

PRIVÉLESSEN

Op afspraak.

DISCLAIMER

Deelname aan de lessen houdt in dat je akkoord gaat met het feit dat Tokotap en Marijke de Braal zich niet aansprakelijk stellen voor lichamelijk letsel, schade of verlies van goederen.